Today, the convenience store that always passes by said Dubai chocolate stock
I remember it, so I bought it because I wanted to try it.
When I went to Dubai for work a few years ago, of course, it was an hour
I didn't remember any Dubai food or snacks
I remember taking a commemorative photo in front of a 100 million won hotel in one night.
I went to Dubai Mall and Dragon Mart to see the status of a trading country.
Most of the products in Dubai were also made in China.
There was a Samsung Electronics store in Dubai, so when I met Wenji Korean products
I was glad and proud.
It's so hot that it's like break time in the afternoon
I remember resting, and Dubai works on Sunday
I think Friday was a holiday.
I saw a lot of Dubai chocolate being popular these days
I wondered what it would taste like.
These days, I'm on a diet and to lower my body fat percentage, I eat food
I was trying to control it, but I lost a little weight,
I've been living on boiled eggs, cabbage, carrots, and non-additive soy milk
I used to like sweet things. Now, when I eat sweet things
It was rather strange,
It's fascinating. The human brain and body follow the 21-day routine, and from then on, it's input
It's said that it changes like that, but I think it's really like that.
When I went to the convenience store, the small Dubai chocolate was 1+14,000 won
The big one was 5,500 won for 1+1. The two were 9,500 won
I came and ate it with a Japanese friend.
First of all, Dubai chocolate, which is a bit big, has about 387 calories
It's done. This is about the size of a bag of ramen we eat.
When I took out Dubai chocolate, it was easy to cut and eat
There was one. So I cut it into blocks with my hands
When I tried to eat it, it was a little thick and hard, so I couldn't cut it.
So I cut it into pieces and ate it separately. The chocolate part
First of all, it's not that sweet. It's not that sweet. It's more than chocolate we eat
It's less sweet. And the snack inside is crispy
It's a bit nutty.
It's less sweet, so I think I'll eat it all if I do it wrong. Taste two pieces
I put it down as I felt sorry for it.
The conclusion of the Dubai chocolate is delicious. It doesn't taste like sugar
If you do something wrong, you can eat a lot, so think about calories and health
I think it would be good to cut into pieces and eat them after you decide.
Even if it's the same calories, it's protein calories and sweet sugar calories
It doesn't do anything good for our bodies. It's especially bad for our blood vessels
I've tried it before, so I'm trying to lower my body fat
I can't eat anymore, but when I get healthier and thinner, I'll try to eat it once.
The pleasure of sweetness relieves stress. ^^
Everyone, have sweet dreams
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今日はいつも通りのコンビニにドバイチョコレート入庫って書いてあったのが
思い出して食べてみたくて買いました。
数年前に仕事でドバイに行った時は当然仕事の時に分に
行ったのでドバイの食べ物やお菓子についての記憶はありませんでした
一晩に1億ウォンのホテルの前で記念写真を撮ったことを覚えています。
ドバイモールとドラゴンマートに行って貿易国家の地位を見ました。
ドバイにもやはり中国製品がほとんどでした。
ドバイにもサムスン電子の売り場があったからなんか韓国製品を会えば
嬉しくて、嬉しかったです。
とても暑いので、午後にはブレイクタイムのように
休んだのを覚えています。 そしてドバイは日曜日に働いて
金曜日が休日だったようです。
そんなドバイチョコレートが最近流行ってるって あちこち見えてたから
どんな味なのか気になってきました。
最近私はダイエット中で体脂肪率を下げるために食べ物を
調節しているところだったが体重を少し減らしたが、
ずっとゆで卵とキャベツ、にんじん、無添加豆乳で暮らしていると
甘いものが好きだった私の口が、今は甘いものを食べると
むしろ変でした、
不思議ですよね、人の脳と体は21日のルーチンを守ればその次からは入力が
なってそのように変わると言いますが、本当にそのようです。
コンビニに行くから小さなドバイチョコレートは 1+1 4000ウォン
大きいのは1+1で5500ウォンでした。 二つを9500ウォンで
来て日本人の友達と一緒に食べてみました。
まず、少し大きいサイズのドバイチョコレートはカロリーが387カロリーくらい
できました。私たちが食べるラーメン一袋がこれくらいあるんですよ。
ドバイチョコレートを取り出してみたら、切って食べやすいように区分されて
あったんです。それで急いで 手でブロックの形に切って
食べようとしたらちょっと厚くて固くて切れませんでした。
それで、プオク包丁に切って分けて食べました。 チョコレートの部分は
一応そんなに甘くないです。 全然甘くないです。 私たちが食べるチョコレートより
あまり甘くないです。 そして中にお菓子みたいなものはカラカラで
少しナッツを砕いた感じがします。
甘すぎない感じなので、下手すると全部食べてしまいそうです。 2切れ味を見て
残念な思いをして置きました。
ドバイチョコレートの結論はおいしいです。 砂糖の味が薄い感じがするので
下手するとたくさん食べられるから カロリーと健康を考えて
切れ切れにして決めておいて召し上がるといいと思います。
同じカロリーだとしてもタンパク質カロリーと甘みのある糖カロリーは
私たちの体に良い作用をしないじゃないですか。 特に血管に良くないので
私は自制して、それでも食べてみたので 今は体脂肪率を下げるために
もっと食べられませんが、健康になってスリムになったら一度ずつ食べようと思います。
甘みが与える楽しさも それなりにストレス解消になりますから^^
皆さん、甘い夢を見てください
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